Allmänt

En dag på soffan…

sommarblomster11

 

Hej hej därute!

 

Det blev en riktigt fin dag idag, även om inte den där riktiga värmen har kommit än. Det är fortfarande runt 15+ i skuggan, men på balkongen där solen ligger på just nu är det nog bra mycket varmare. 😀

Min söta mamma tittade förbi en sväng tidigare med en härlig sommarblommebukett till mig. Lupinerna som jag fick härom dagen står sig fortfarande jättevackra så det är ordentligt blommigt på köksbordet nu. 😛 Jag har aldrig varit med om lupiner som stått så länge, men det kanske beror på att jag har sett till att dom har vatten hela tiden. Missar man det så fäller dom blommorna direkt.

 

Dagen har annars gått åt på soffan, tråkigt nog. Men jag har i allafall blivit lite bättre i huvudet så jag kommer i väg i kväll utan problem i allafall. Jag ska snart göra mig i ordning här så vi kommer i väg i tid.

 

balkongen31

 

Håkan sitter nog bara och väntar på att jag ska bli klar misstänker jag. Han såg mindre road ut när jag smygfotade honom ute på balkongen..hehe! 😉

 

Ha nu en fin eftermiddag och kväll alla, och så hoppas jag att ni dyker upp och kikar på gamla hojar ikväll. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...