Allmänt

Mysdag!

I dag är det äntligen regnuppehåll här i Borås. Än så länge i alla fall, ska jag väl tillägga…

Det är grått och mulet och regnet hänger liksom i luften, men man får hoppas på att det drar förbi. Det blåser nämligen så kopiöst här att jag tycker att molnen borde ha hamnat nånstans i norra England vid det här laget.

Så inte blir det till att hänga upp några blomlådor idag heller. Jag vill visserligen gärna ha upp dem nu efter veckor med regn, men å andra sidan så vill jag helst inte att dom hamnar nånstans i Jönköping eller nåt heller.

Eftersom jag inte har sovit i natt heller, utan mest legat och avundats min lillasyster som inte skulle vakna om man så släppte en bomb i sovrummet, så blir det en lugn dag idag. Lillasyster sov över, eftersom hon skulle jobba tidigt idag, och bussarna går dåligt på helgerna ifrån henne och in till stan. Det var verkligen jättemysigt att ha lilltjejen här, men jag kan fortfarande inte riktigt fatta att hon ska bli mamma om några månader. Min lilla docka?! smiley

Men som sagt, idag blir det en mysdag igen, precis som förra helgen när vädret var ruggigt. Egentligen skulle jag ha varit ner till stan och tittat på vårmarknaden, som går av stapeln i Borås den här helgen. Men dels tar jag inga risker och ger mig ut nånstans när jag har sovit så dåligt, eftersom risken för ep-anfall är större då, och dels är jag rädd att halva marknaden har blåst bort vid det här laget. Jisses, jag minns när jag var yngre och var med pappa ute på marknader… Vilket helsike man kunde ha med presenningar och lätta marknadsstånd i aluminium, och det när det bara blåste en bråkdel av vad det gör idag. Jag avundas inte knallarna där nere ett dugg, stackarna.

Nepp, jag ska krypa upp i soffan med en filt, en bra bok och Loxy, och bara ligga och mysa idag. Och ägna en tanke med jämna mellanrum åt min stackars sambo, som just nu är på väg hem ifrån Danmark i ösregn på hd’n. Jag lider med honom!

Ha en skön lördag alla, för det ska jag ha! smiley

 

// Indra – Mysdag i all ära, men nu vill jag ha ”uteväder”!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...