Allmänt

Id-bricka från uniquies.se

till-loxy1

Hej på er därute!


Kikar in en sväng och kollar hur allt står till med er? 🙂

Mamma har precis varit här och hämtat sin Elliot. Och min bror har ringt och berättat att han har låst sig ute, smartskallen. *s* Men det löser sig förhoppningsvis, jag får besked om en stund.  Nu sitter jag i telefon med Veronica och pratar bort en stund. Eller ja, ligger i telefon kanske man ska säga. 😉 Med datorn i knät och tekoppen bredvid mig. 🙂 Jag vågade mig på att ta treo i morse, och huvudvärken har faktiskt lugnat ner sig lite. Jag tror inte det var migrän den här gången, eller också gick det över fort. Vi får väl se om det håller sig undan.


Hur som helst, jag nämnde i söndags att jag köpt ett par saker på hundutställningen. Och förutom en pipleksak till Loxy som han bara älskade, så blev det även några nya halsbandsbrickor. Ja, alltså jag beställde bara en från början. *s* Men så blev det fel på första brickan, så jag fick en ny. Sedan blev det ett missförstånd med beställningen så helt plötsligt stod jag med tre stycken brickor och begrep ingenting. Det var för varmt den dagen helt klart. Vi höll på att skratta ihjäl oss på grund av allt strul. 😛 Det slutade i allafall med att jag fick tre brickor men betalade för en. Himla gulligt, tyckte jag.

Brickorna fanns i flera olika modeller, färger och med valfri text. Jag valde att låta gravera in Loxys namn och hem- plus mobilnummer. Brickorna går även att beställa på Uniquies.se och deras webshop.


logga-uniquies



Nehepp, nu ska jag gå en tur med Loxy tänkte jag. Kanske en sväng runt fårhagen och kika på de nyfödda lammen som finns där nu. 😀 Sen måste jag komma på något enkelt att laga till middag också. Hua, jag tycker det är så himla trist att laga mat bara till mig själv. Håkan är på Såtenäs igen, men nu är det sista gången innan semestern. 😀


Ha en fortsatt fin eftermiddag alla, och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...