Allmänt

Dagens Vill ha – Termosmugg

termosmugg1

Jag har nämnt det förut och nu är det dags igen – jag vill ha en termosmugg! 😛

Jag har länge varit ute efter en rosa termosmugg med Hello Kitty på, men det är inte helt enkelt att hitta, inte ens på nätet. Så nu har jag varit inne på tanken att hitta en som jag själv kan pimpa med något av mina HK-stickers som jag köpte på Tradera för ett tag sedan. Det var ju bara två stycken som gick åt till mini-pc’n.


Men nu hittade jag de här termosmuggarna på Åhléns och funderar faktiskt på att skippa Kitty den här gången, för de här tyckte jag var riktigt fina! 😀 Framför allt den längst till höger förstås, som heter Mimosa. De andra två heter Prick och Bräken och du hittar dem alltså på Åhléns för 75:-/styck.

Nu gäller det bara att dom är bra också, inte bara fina. Jag har köpt termosmuggar förr, som varken höll värmen eller höll tätt för övrigt. Jag vill ändå att den ska fylla termosfunktionen också, annars kan jag lika gärna köpa en mugg med lock. 😉

De här ska jag i allafall ta mig en titt på, för jag kan tänka mig att ha en sån här till Härnösandsresan nästa vecka. 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...