Allmänt

Grattis Veronica, till nya mc’n! :-)

veronicas-hoj1

 

Hej hej därute alla!

 

Då var vi uppe i lägenheten igen, efter att ha varit nere på parkeringen och beundrat kompisens nya motorcykel som dom precis varit iväg och hämtat. =)) Massa grattis till nyförvärvet gumman! 😀

Vi blev förstås kvar en bra stund nere på parkeringen och för en gångs skull kom jag ihåg att ta med mig kameran ner. Jag har haft en förmåga att glömma den på sista tiden. Faktum är att vi varit iväg i Ramnaparken ikväll, Håkan och jag, och promenerat med lilleman, kikat på gamla hus och massa fina fåglar. Men då hade jag inte ens mobilen med mig, så inte ett enda foto fick jag. Men nu var det ju Veronicas nya motorcykel det gällde. 😀

 

veronicas-hoj2

 

Nyförvärvet är en Honda Shadow, en riktigt fin liten motorcykel tycker jag. Och jag tyckte den passade perfekt till Veronica! 😀

veronicas-hoj3

Danne och Kjellis var också med så det blev en stunds babblande därute på parkeringen. 😀 Och självklart en del provande. 😛

veronicas-hoj4

För jag var ju såklart tvungen att provsitta lite. 😛 Men hur fin jag än tyckte den var så är den en aning för låg för mig med mina långa ben. *s* Men den var otroligt bekväm att sitta på, och enligt Veronica väldigt bekväm under körning också. Inte fel, för öm bakdel kan ta knäcken på en hur entusiastisk man än är.

veronicas-hoj5

veronicas-hoj6

Lite pysslande med hojen, vad dom gör vet jag faktiskt inte riktigt. *s*

veronicas-hoj7

Det börjar bli dags att köra hemåt.

veronicas-hoj8

Danne

veronicas-hoj9

Veronica

veronicas-hoj10

Kjellis

Håkan och jag tog Loxy med oss och knallade upp till kaffebrickan. 😀

 

fikabricka12

 

Nu ska jag ägna mig åt CSI på 5:an. 😀 Ha en jättefin kväll alla!

 

Och massa grattis igen Veronica! 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. veronica säger:

  Hej sötnöt!
  Vad du e gullig som skriver så fina saker ”kram”.
  Alltid lika roligt att läsa din blogg och otroligt bra bilder,framförallt den på dej (skrattar gott) är du lite uttråkad eller tyckte du att det tog för lång tid innan jag lyckades hitta knappen?? ))….KRAMEN/V

 2. Cherlindrea säger:

  Veronica: Tack goaste! 😀 Haha! Ja, det tar på krafterna att vara fotomodell när du håller i kameran. 😉 Hörs senare!
  Kramelikramizar!

Kommentarer är stängda.