entre1

 

God fredagseftermiddag alla!

 

Nu har vi tagit en liten powernap här hela familjen, lite mer lagom tid idag och inte halva eftermiddagen som igår. 😛 Eller ja, en viss liten herre ligger fortfarande och trynar inne i sovrummet under mitt täcke. *s* Han kommer nog vakna lagom tills middagen ungefär.
Och den är det snart dags att börja med. Idag tänkte jag göra Chicken nuggets med ris och currysås. Vi hade det för första gången för ett par veckor sedan och det var sjukt gott! Så det blir en favorit i repris idag. 😀

 

Jag har precis varit ute på framsidan vid vårt entréplan och tänt lite ljus. =)) Jag satte lite granris i en korg därute igår, det står en skål med vatten i korgen som jag arrangerade kvistarna i. Och så ställde jag ut två värmeljuslyktor som jag tänkte tända nu på kvällarna. Jag tycker det ser så mycket mysigare och mer välkomnande ut med lite ljus och grönt när folk kommer upp här, och dessutom får jag lite glädje och nytta av mitt planteringsbord också, som annars bara står där ute och agerar krukförvaring på vintern. Närmare jul när det är dags för lite pyntning, tänkte jag hänga upp lite dekorationer i granriset. Jag har några små röda virkade hjärtan som svärmor har gjort, plus några små dekorationer gjorda av halmstrån och röd sytråd som jag köpte av en arbetskamrat för många år sedan. Dom brukar jag alltid hänga upp i gran- eller tallris till jul.

Men det är tack och lov ett tag kvar tills dess. Ljus vill jag dock ha överallt – hela vintern! Det finns inget mysigare och mer värmande tycker jag. 🙂

 

Nehepp, nu ska jag börja med middagen här. Ha en fortsatt fin eftermiddag och kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Granris och lyktor i entrén…”

  1. Madde Says:

    hej!
    fin blogg och jättefina bilder..

  2. Elin Says:

    Vilken julkänsla jag fick av din härliga bild! 🙂

    ja, dem småsakerna betyder verkligen jättemycket! 🙂

Posted by Cherlindrea
Dated: 20th november 2009
Filled Under: Allmänt, Balkong & trädgård, Inredning & design, Inredningsprylar