Allmänt

Dessa vackra Flexi Glam! :-)

flexi-glam-1

Jag vet! 😀 Jag ska inte shoppa något nu, det är shoppingstopp som gäller ett tag nu, efter inköpet av min lilla rosa leksak. 😉 Men drömma kan man ju alltid göra. Och framför allt – planera inför kommande shopping. *s*

 

Till sommaren ska jag bara ha ett av de här helt underbara flexikopplen. Jag har funderat på tanken att blinga mina egna flexin men det blir naturligtvis inte samma sak. Det är ju inte bara blinget som är så himla snyggt här, utan även modellen. Dock skulle man ju kunna köpa ett Elegance förstås, och så fixa till det själv sen. 😛

För de här kopplena är snygga, men dom kostar därefter också. Du hittar dem bland annat på Fashion Dog och 1.159:- får du punga ut med om du vill promenera med ett sådant här i sommar. Jag har även för mig att Posh Pooches har dem, men jag är inte helt säker. Där ligger ju priserna dock alltid under vanliga marknadspriser. Men det är inte så konstigt att de här kopplen kostar…

flexi-glam2

 

Swarowskikristallerna, som koppelhandtaget är dekorerat med, är ditsatta för hand. Alltså ett riktigt pilligt precisionsarbete. Kopplena finns för hundar upp till 12 kg.

 

 

 

 

 

 

flexi-glam-flowers1

Själv har jag fastnat för det här mönstret. Det ser nästan likadant ut som bilden ovan, men tittar man lite närmare så ser man att kristallerna är lagda som blommor. Det här kopplet heter Flexi Glam Flower, och jag tycker det är sjukt sött! Men den senaste modellen, Flexi Glam Spider, är också otroligt snygg!

flexi_spider_large

 Snacka om beslutsångest för något som man inte ens ska ha än. Haha! Men som sagt, smakar det så kostar det… Och det finns ju så himla mycket man vill ha. *s* En rosa bärväska till exempel… 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Godmorgon !!! Du känn ingen röda kinder, kika in hos Emma, jag gjorde precis samma sak:) Jag har aldrig haft problem med att lämna kommentarer på andra blogg.se bloggar men nu strular typ allt.
  Älskar dessa flexikoppel men tror aldrig jag skulle våga satsa. Jag ser bara hur alla mina fina märkesringar tappar stenar. De tål ingenting och ett koppel måste väl tåla ännu mindre?
  Ha en super bra kall dag, kramar på er

 2. Cherlindrea säger:

  God morgon (eller förmiddag numera..;-) ) vännen! Skönt att höra att det inte bara är jag som stalkar..haha! Nej, jag läste i en annan av mina favvobloggar att det tydligen är problem med kommentarerna, så det var ju en liten tröst i allafall. Inte jag som är helknäpp då. *s*

  Du har förmodligen helt rätt när det gäller stenarna. Tanken har faktiskt slagit mig med, även om jag gärna vill blunda för den. 😉 Men det borde man nog inte, med tanke på priset. Jag har ju några charms till Loxy med såna här kristaller i, och det tog inte lång tid innan det saknades stenar både här och där. Jättetrist och det lär inte se snyggare ut på ett sånt här. Man kanske skulle modda en billigare modell själv i allafall. 😀

  Ha en jättefin dag du också gumman! Kramar om!

Kommentarer är stängda.