Allmänt

Dagen börjar lugna ner sig…

grabbarna2

Äntligen en liten paus och tid för lite bloggande. 😀

 

Det har varit en aktiv dag milt sagt. Jag begriper inte riktigt hur jag har fått allt att gå ihop egentligen för det mesta har krockat tidsmässigt. *s* Men fått ihop det har jag och nu börjar det äntligen lugna ner sig lite. Läkarbesöket är avklarat, tvättstugan är klar, typ 30 kg tvätt är upphängd runt om i hela lägenheten, (varav en vittvätt som numera är ljusblå efter att min kära sambo tvättat den tillsammans med mörkblå gardiner. Jag vet faktiskt inte riktigt vad han fick för sig, och det gjorde inte han heller när jag frågade… *s*) vovvarna har börjat lugna ner sig – speciellt efter att Håkan och Niklas åkte iväg till mc-lokalen och tog med sig Bubben, deras lilla griffon. Elliot hade nämligen bestämt sig för att han var jättefarlig idag av någon anledning och med all säkerhet käkade pudlar både till frukost och lunch, så han smög omkring runt väggarna och morrade mest hela tiden, när han inte klättrade omkring nånstans uppe i min nacke. *s* Bubben var måttligt intresserad, och definitivt inte av att äta upp honom. Han satt och halvsov i husses knä och såg ganska uttråkad ut när Elliot visade upp hela spektrat av griffonfobi. Hehe!

Jag har faktiskt hunnit sy en hel del i dag också. 😀 Men vad kan jag inte visa upp riktigt än, eftersom det är en liten present. Men det kommer bilder senare. Och nu ska jag faktiskt ta mig några minuter till vid symaskinen, för mer lär inte behövas. Jag måste nämligen bara sy mig en nåldyna! Jag har nästan blivit galen de här dagarna av att sitta och försöka fånga upp nål efter nål i en liten ask med mina långa naglar. Man kan ju drivas till vansinne för mindre. 😛 Så en nåldyna ska det bli nu, men det bör ju gå ganska fort. Det ska ju inte vara något avancerat, bara den fyller sin funktion så är jag nöjd.

*

Hoppas ni har haft en riktigt skön fredag och att eftermiddagen fortsätter så. Nu ska jag koka mig en kopp te och sen sätta mig vid symaskinen igen. På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  Grr äta pudel är inte så gott fniss..
  Hahah sötisar..
  Ha en riktigt härlig fredag..
  Kramar till er från oss =)

 2. säger:

  Busvovvar =)
  Det är kul att sy om man bara har tiden, förklädet blev jättefint. Jag har också en massa saker jag egentligen skulle sy men det blir ju aldrig av. Jag får ta tag i det snart….

  Hoppas ni får en mysig helg och att det fina vårvädret håller i sig.

  Kram Linda & Rocky förstås 😉

 3. hihi så söta 🙂

 4. Cherlindrea säger:

  Simone: Tack! 😀 Dom är verkligen riktiga busungar! 😀

 5. Cherlindrea säger:

  Linda: Tack gumman. Men herregud, så mycket snyggt som du har gjort! Jag dreglar ju över ditt hem minst två gånger i veckan! *skratt* Nu får du allt se till att bli klar snart och bjuda ut mig på en kopp kaffe. 😉 Jag tar gärna med mig fikabröd, bara jag får komma ut och se härligheten i verkligheten. 😀
  Hoppas du har haft en fin helg. Massa kramar!

 6. Cherlindrea säger:

  Ida: Haha..nej, det tyckte inte Elliot heller. 😉 Hoppas ni har haft en jättefin helg! Kramar om!

Kommentarer är stängda.