Allmänt

Lite fredagsgott…

negerbollar2

 

Hej på er därute i fredagskvällen.

Vad har ni för er i kväll då? 🙂 Själva sitter vi och myser i soffan med lite fredagsgott och kikar på ”Andromeda Strain” på 6:an.

Mamma kom upp och hämtade Pellispricken vid halv sju-tiden ikväll och då fick hon en liten present av mig som jag bara var tvungen att fota henne i – vilket resulterade i en fullkomligt utspårad fotosession här i köket som nästan fick oss att krevera av skratt. 😛 Jag lägger upp dem här senare. Helt utspårade! *skratt*

*

I morgon kommer Niklas tillbaka igen, och även Linda följer med i morgon. Vi ska försöka komma iväg till Knalleland innan dom kommer och shoppa lite småsaker, men annars får vi försöka lösa det under dagen. Jag antar att det även blir en sväng till mc-lokalen igen, och med tanke på att det ska bli runt 8-9 plusgrader i morgon så har man ju mer än lust att ta en liten premiärtur med HD’n. 😀 Men nu råkar dygnet bara bestå av 24 timmar så vi får se hur mycket vi hinner med i morgon.

 

Nu ska jag försöka hänga med i filmen igen. =)) Ha en fortsatt mysig fredagskväll alla och på återseende i morgon!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  God morgon vännen! Vilken produktiv vecka du har haft. Måste vara roligt för Loxy och Elliot att kunna träffas och leka så ofta.
  Förkläddet du sydde var för himla söt. Jag har tummen mitt i handen och har fortfarande inte sytt fast alla mina knappar som ramlade av min kappa.
  Hoppas ni får en jätte fin nästan vårdag! Här har vi till och med hunnit plantera några påskliljor och krokus i mina utekrukar! Man blir lite gladare bara av att se dom.
  Många soli´ga kramar!!

 2. Cherlindrea säger:

  Hej goaste vännen! Vad gott att höra ifrån dig, då vet jag i allafall att du kan skriva lite igen. 😉
  Ja, det är jätteskönt att dom har varandra, för ingen av dem har så många kompisar i rätt storlek, så dom behöver verkligen leka av sig i mellanåt.
  Knappar i jackor..*skratt* Nu när jag plockade fram mina sygrejer så hittade jag mängder av olika knappar som ska sys i här och där, och jag kommer inte ens ihåg vart längre. *skratt* Så det här med att sy i knappar eller laga saker är definitivt inte min grej. Haha! Men förklädet var roligt att sy. 😀
  Vad härligt det låter med dina uteblommor. Jag drömmer om en egen liten täppa varenda vår. Nästa år kanske. 🙂
  Massa kramizar!

Kommentarer är stängda.