Allmänt

Trevlig 2:a advent alla!

advent21

God söndagsförmiddag på er alla!

Hoppas ni haft en god natt, kanske speciellt ni som var ute och slog runt igår. 😉 (typ syrran och brorsan med respektive…hehe!)

Jag hade som vanligt lite svårt att somna, men sen har jag nog fått det jag behöver. Hoppas jag i allafall. =)) Åtminstone tillräckligt för att känna mig pigg och energisk idag i allafall. Jag tänkte eventuellt ta en sväng till affären och köpa saffran, är så himla sugen på att baka lussekatter idag. 😀 Det verkar som att vädret är på min sida, det är uppehåll just nu i allafall. Jag vill gärna gå till butiken, för att ta buss dit är bara krångligt, och känns enormt onödigt när det faktiskt är gångavstånd, om än en liten bit att gå.

Vi får väl se hur jag gör, jag har ett nageljobb att göra ikväll också. Och egentligen borde jag använda den här lediga dagen till att fixa mina egna naglar. Längden är så där irriterande lite lite för långa, så där för långa så jag trycker fel på datortangenterna hela tiden och det gör mig galen! 😛 Så jag får se vad jag gör idag som sagt.

Nu ska jag i allafall först av allt ta ut min vovve på en förmiddagstur och sen ska jag tömma – och återfylla – diskmaskinen och fixa med lite annat här hemma.

Ha en jättefin söndag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Dennis säger:

    Det va kuligt:p Massa folk…Lite underligt emellanåt som det brukar bli på hemmafester men överlag jättekul:) Synd att ni inte titta upp en sväng. Sara hälsar:) Kram kram. Bror

  2. Cherlindrea säger:

    Dennis: Vad kul att det blev lyckat! 🙂 Jag har förstått av det jag läst och hört att det blev en hejdundrande skiva typ..hehe! 😉 Vi hade tänkt att åka upp, men jag var inte helt okej så det var faktiskt mitt fel. Men frågan är om någon ens märkt oss om vi kommit. 😛 Hehe! Hälsa Sara tillbaka, så hörs vi i dagarna! Kramizar!

Kommentarer är stängda.