Naglar Skönhet & hälsa

Naturliga eller franska tippar?

nails-3

Hej hej på er!

Då var middagen avklarad och vi har slagit oss ner i soffan med kaffebrickan. Lite väl kaloririk ikväll, eftersom vi förstås måste testa dagens skörd av julgodis. Hehe! 😛

Här kommer i allafall ett par bilder på senaste nageljobben. En sak som är riktigt underskattad enligt mig, är de naturella naglarna. Alltså förlängda naglar utan något glitter, fransk manikyr eller annan dekoration. Det är så himla fräscht och naglarna ser verkligen otroligt verkliga ut.

*

nails-2

*

I det här fallet har jag, efter basen, lagt ett tunt lager med camouflage på nagelplattan, men det är det enda. Förutom det är nageln enbart byggd med builder gel clear och därefter uv-topcoat. Jag älskar de franska vita tipparna också, men för de som vill ha en lite naturligare look, så är de naturella tipparna ett perfekt alternativ.

*

nails-1

*

Här ser man tydligt skillnaden mellan de naturvita tipparna och de franska. Bortsett ifrån att de här naglarna har en rostrosa glitterrand i skarven, så är tipparna mycket mer markerade än de naturella.

Men som sagt – det är fräscht och snyggt vilket som tycker jag. Dock tror jag att många inte tänker på att man faktiskt kan göra naglarna helt naturella utan de flesta tror att den franska manikyren är det närmaste naturliga naglar man kan komma. Vilket det alltså inte är. 🙂

Det var lite om vita kontra naturella tippar. 🙂 Nu ska jag fortsätta min mysiga lördagskväll med maken.

Må så gott alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...