Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Kossor – en het trend! :-))

ko1

 

Hej hej alla!

 

Hur stor är sannolikheten att två stycken vill ha ”ko-naglar” inom loppet av en vecka?? 😀

Det här var ju faktiskt hur kul som helst! 😛 För bara några dagar sedan gjorde jag vit- och svartfläckiga naglar på en tjej som var här, en tjej som älskar kossor. Idag var en annan tjej här, som var lika förtjust i dessa snälla varelser och valde samma design. 😀

 

ko2

 

Senaste trenden – konaglar! Hehe! 😛

 

Nu ska jag slappa och kolla på Änglagård – andra sommaren innan jag knyter mig för ikväll. Det har varit en tokintensiv dag, jag begriper inte hur vi har hunnit med allt. Och före 15.00 dessutom!
Vi åkte iväg, hjärtat och jag, runt tio-tiden i förmiddags och inom loppet av några få timmar hade vi hunnit beställa bröllopsmat, köpa tillbehör till tårtan, köpa bröllopsskor (plus ett par andra toksöta skor som jag inte hunnit fota än) köpa servetter, ljus, sidenband, spetsband och diverse andra dekorationer, åka ut till Textil- och råvarulagret i Fritsla för att köpa lite småsaker, bland annat Yankee Candle-ljus, tittat förbi en blomsterhandel och kollat in lite smycken plus hälsat på en snabbis hos en kompis i Knalleland. Det gick undan men så fick vi mycket gjort också. 😀

Sedan var det några trevliga timmar i nagelhörnan men nu ska jag slappa resten av kvällen. I morgon ska min mor och jag vika servetter och lite sånt, och på kvällen ska jag på elevkväll på Borås Nagelskola! 😀 Det ska bli såå roligt!

Ha nu en mysig kväll alla och så kikar jag in i morgon, i mån av tid. Sov så gott när det blir dags!

 

ko3

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...