Allmänt

Chokladfrossa idag! :-D

chokladfrossa1

 

Hej hej alla!

 

Kikar bara in en snabbis innan jag ska ner i tvättstugan och ta upp den sista tvätten från torkrummet. Det blev en bakdag idag, trots att jag egentligen hade bestämt mig för annat. Men det har gått åt så mycket kakor och bakverk till kalas den sista tiden, både eget och syskonbarns, så jag behöver fylla på lagren till jul. 😀

Idag provade jag flera olika nya recept – det ena smarrigare än det andra. 😛 Jag lägger upp receptet lite senare, men nu hinner jag inte. Jag är inte ens helt klar än. Ett av recepten var verkligen tidskrävande. Räknar man med allt som ska göras så tar det flera timmar att baka en kaka. *s* Men som sagt – recepten kommer sen.

 

Däremot kan jag ju sticka in en fråga här tills de kommer, och fråga er hur många som vet vad Dulce de Leche är? 😉

 

chokladfrossa2

 

Nu har i allafall Håkan, mamma och jag njutit av en god lunch med en av de nybakade kakorna till kaffet efteråt. 😀 De andra två har åkt iväg till mc-garaget kontra gått ut med hunden, så nu ska jag göra klart mitt sista här och så hämta tvätten då. 🙂

 

Hoppas ni har haft en skön dag därute, och får en fin eftermiddag.

Jag återkommer lite senare. Må så gott nu alla!

 

tavlingsumo2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Så mycket gott du frestar med – jag som älskar choklad 🙂

  Tack för så fin info – då får det bli en sån till sonen 🙂

  Kram Maud

 2. lättmjölk?

 3. Cherlindrea säger:

  Monica: åt det hållet i alla fall. 🙂 Det är konserverad sötad mjölk, kokt i sin konservburk i en kastrull i tre timmar så innehållet ”förvandlats” till en tjock kolakräm. 🙂

 4. säger:

  Guu så gottigt det ser ut! 😛
  Hm… någonting med mjölk?
  Kramar

 5. Cherlindrea säger:

  Mickan: Japp, det stämmer. 🙂 Kolla svaret jag skrev till Monica här ovan så slipper jag skriva samma sak igen. *skratt*

Kommentarer är stängda.