Allmänt

En kväll med vampyrer…

loxyfavvo2

God kväll på er alla söta!

Nu är det nattidags för min del. Jag har stått i köket hela dagen, först med baket och sedan med middagen, så jag var något trött efter maten, när vi satte oss framför tv’n. Den här kvällen har vi ägnat åt vampyrer. 🙂 Först blev det New moon, andra gången på kort tid men Håkan hade inte sett den. Och därefter satte vi på Eclipse. 😀 Så nu har vi sett båda i lite bättre kvalité än tidigare gånger då jag sett dem på datorn. Det är riktigt riktigt roligt att se filmer när man har en så bra tv. 🙂 Dessutom tycker jag The Twiligh Saga är riktigt bra och längtar enormt efter sista delen. Jag har ju läst böckerna, eller lyssnat på böckerna snarare, så det ska bli otroligt spännande att se hur dom har tänkt att filma händelserna i Breaking dawn.

Men nu börjar huvudet bråka med mig, så nu Måste jag komma i säng. Och sova ska jag väl tillägga… 😉
Ha en fortsatt fin kväll kväll alla och god natt när det blir dags!

På återseende i morgon bitti igen.

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...