Allmänt

Mycket snö under natten…

morgonljus11

 

God morgon på er därute i snön!

 

Vilken ljuvligt vacker vintervärld som möter en idag när man tittar ut genom fönstren! 😀 All vit snö som tynger ner grenarna i skogen, det blå gryningsljuset som gör att hela världen där utanför ser ut som ett drömland.
Det har kommit mycket snö de sista dagarna och det syns om inte annat på balkongen och fågelhuset, som står under ett tjockt lager av vitt. Jag var ute nu på morgonen och borstade bort snön ifrån talgbollarna och jordnötspåsarna så att småvännerna ska komma åt sin mat.

Då passade jag även på att knäppa av några kort över den snöiga skogen. När jag klev in igen genom vardagsrummet vet jag inte vad som hände, men helt plötsligt rasade hela gardinuppsättningen ner! Jag har fyra svarta runda metallstänger i vardagsrummet, som sitter ihop till en lång på grund av det breda fönstret, naturligtvis med extra hållare på mitten. Men nu hade alltså två av stängerna glidit i sär och den ena – naturligtvis den med tung ändknopp och 15 stycken tunga metallringar – rasade ner på elementet och golvet under fönstret. Jag är tämligen övertygad om att alla i huset är vakna nu, om dom nu inte var det innan… *s*

 

Nu ska jag ta och njuta av mitt morgonkaffe och kolla lite bloggar och annat innan det är dags att gå ner till tvättstugan. 🙂

Ha en fin dag alla, och på återseende senare!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. ha en go dag!

Kommentarer är stängda.