Naglar Personligt Skönhet & hälsa

Grattis till mitt hjärta! :-)

grattishakan1

 

Massa Grattis på födelsedagen idag till min älskade sambo! 😀

 

Jag har inte hunnit blogga idag eftersom jag började dagen med en nagelkund. Men nu är jag ledig resten av dagen och ska ägna mig åt att fira Håkan. 😀 Jag har lite planer för kvällen som jag inte vill skriva ut här än, eftersom han brukar gå in och kika på min blogg i bland. 😉 Det kommer upp lite bilder ifrån kvällen ikväll eller i morgon i stället. =))

Dagens naglar gjorde jag på en kompis till min syster Nicole – Sara – som ville ha dem så korta som möjligt eftersom hon pysslar med en hel del saker, som hundträning och jeep-körning i leriga skogar, där långa naglar skulle kunna innebära en hel del problem. Eller ja, dom skulle inte sitta kvar så länge. 😉 Förutom det, så var hennes önskemål svarta fadade glittriga tippar.

 

saras-naglar1

 

Vi provade först med enbart svart glitter i gelén, men det blev väldigt täckande och inte speciellt mycket glittrigt heller. Så jag gjorde yttre delen av nageln med svart gelé, lade sedan på svart glittergelé och tunnade ut den mot mitten av nageln för att sedan avsluta med vitt glitter som jag duttade på i lös form över det svarta. Detta blev såå mycket snyggare och definitivt mer glittrande. 😀

 

Men som sagt – nu är jag klar för dagen och ska inte göra något mer än att umgås med mitt hjärta. 🙂

Ha en jättefin onsdag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...