Naglar Skönhet & hälsa

Dagens inköp – nagelprodukter!

manikyrprylar1

 

Hej hej därute!

 

Då var vi hemma igen. Det blev en snabbtur till Knalleland idag. Men vi hann i allafall med en runda inne i Knallerian och kikade runt i lite klädaffärer, klockmaster, nagelsalongen men framför allt – Chilli! Dom har så sjukt snygga grejer där! Jag skulle kunna kränga en årslön på en timme därinne, förmodligen ännu snabbare! *skratt* Vi kollade på allt ifrån en riktigt snygg och urskön soffa till jätteglada blommiga köksredskap. Plus en massa annat snyggt! 😀

 

Men sen drog vi vidare till Kick’s. Eller ja – jag gick in på Kick’s och Håkan gick ut och väntade med Loxy. 😛 Jag hade en shoppinglista med mig, för jag glömmer alltid vad det var jag skulle ha när jag väl kommer in i butiken. *s* Men idag hade jag som sagt med mig en lista – och då har dom inte allt jag skulle ha. :-/  Jag var ju bland annat på jakt efter ett naturbeige lack och det vet jag att Depend har haft i stora, separata flaskor förut. Men tydligen har dom slutat med det enligt expediten, så jag var tvungen att köpa ett helt set för fransk manikyr i mindre flaskor. Jag hittade verkligen inte ett enda lack i samma ljust beige färg bland alla lösa lack, inte av något märke, de var för mörka allihopa. Så det blev ett set som sagt.

Topplacket blev samma märke som vanligt – O.P.I.’s med sin härliga extrabreda pensel. 😀 Av samma märke var även lackförtunningsmedlet som jag köpte, O.P.I.’s Nail lacquer thinner. Efter vad jag har hört så ska det vara riktigt bra.
Nageltipparna jag var ute efter fanns inte heller, så det får jag köpa nån annanstans eller beställa. Och så till sist skulle jag ha nagellim, både i vanlig flaska och ett rosa lim med pensel för dekorationerna. Det sistnämnde var slut, men det såg jag på Maxi igår så det får jag köpa där i stället.

Så lätt rök en femhundring idag. Det är ju helt sjukt så dyrt det är med nagelprodukter! Och då fick jag som sagt inte ens tag i allt jag skulle ha. Hua! :-/

 

Nu ska jag dock lägga undan de här grejerna till senare och gå ner med lilleman till mamma en stund så han får springa lös lite. Han verkar rastlös idag så jag tror han behöver springa av sig.

Ha en fortsatt fin dag alla, så kikar jag in lite senare.

Må så gott så länge!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Åh herregud det här kan vara den mest rosa bloggen jag någonsin besökt! Men samtidigt var det någon slags charm över det hela som får mig att le lite grann :p Kul att fler gillar det här med naglar också 😀

  2. säger:

    Jag gillar att greja med naglar ja, men jag tar aldrig kort på det och lägger upp här som vissa andra :p orkar liksom inte.

Kommentarer är stängda.