Allmänt

Dagens Vill ha från Gina Tricot!

gina31

 

Jag vill ha nya kläder!! 😀

 

Satt och kikade lite på Gina Tricot precis och hittade en hel drös med t-shirts som jag mer än gärna skulle vilja klicka hem. Jag har fått nån slags dille på de här färgglada, mönstrade topparna den senaste tiden. De här på Gina tycker jag är supermysiga, men även Junkyard.se har en massa fina t-shirts att frossa bland. 😀 Dessutom skulle jag gärna haft ett par snygga Ed Hardy-toppar också, finns bland annat på Bubbleroom.

gina21

 

De här tre topparna från Gina Tricot tyckte jag också var sjukt snygga! Jag är inte helt hundra, men jag undrar om inte min lillasyster Nicole har en sån i mitten. Som sagt, helt säker är jag inte men med tanke på att hon har nästan hela Gina Tricot’s sortiment i sina garderober så är det väl inte helt omöjligt. 😛

 

gina11

 

Till sist skulle jag gärna haft en ny jacka till sensommaren/hösten och då skulle den här passa perfekt, också den ifrån Gina Tricot. Armbanden är även de därifrån, riktigt snygga tycker jag! Men varenda gång jag ser såna här pärlsmycken så tänker jag bara att ”såna där kan jag ju göra själv”. *s* Jag har ju tusentals pärlor som bara ligger här och väntar på att få bli smycken. 😛

 

Hur som helst, det här var lite av Dagens Vill ha. 😀 Nu ska jag åka till Knalleland. Det blir det idag i allafall, så jag har lite fler butiker att välja bland.

Ha en fortsatt fin förmiddag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Oh, jag som alltid handlar på Gina 🙂 Man blir så glad av att gå in i den affären, färg och stoj. Hihi. Jättefina saker du har hittat! Ha en fin dag nu.

  2. säger:

    armbandena och den rosa tröjan är grymt fina 😉

Kommentarer är stängda.