Allmänt

Saphiras födelsedag! ?

Hej på er!

Hoppas ni har haft en riktigt fin förvinter alla. ☺️

Själv har jag ju, som många vet, varit långvarit sjuk och det har förstås påverkat både orken och lusten att blogga. Orken kanske har funnits ibland men det har liksom inte funnits så mycket att blogga om när man inte gör så mycket annat än att försöka bli frisk.

Nu har det äntligen börjat vända och jag mår bättre än på flera månader. Det är knappt så man vågar slappna av och tro på tillfrisknandet, men jag är ändå överlycklig att de svåra smärtorna jag haft äntligen börjat ge med sig. Jag har börjat komma igång igen med lite småpyssel, både i nagelrummet och med advents- och julpyssel och planering i hemmet.

***

I söndags hade jag en supermysig dag hemma hos min syster Nicole och hennes familj. ? Det var dags för systerdottern Saphiras ”vuxenkalas” för hennes 10-års födelsedag. Vi brukar kalla det så eftersom syrran delar upp kalasen på två dagar. Barnkalas på själva födelsedagen och sedan släkt och vänner dagen därpå.

Middagen med tårta och fika skulle inte gå av stapeln förrän 16 på söndagseftermiddagen, men redan kl. 11 var jag på plats för att hjälpa lillasyster med bakning, matlagning och dekoration. Och det blev en både rolig och jättetrevlig dag! ☺️

63793487-02A9-4476-BFD2-D01BA3BB876A

Vi lagade Flygande Jakob, bakade tre sorters kakor och sist men inte minst så gjorde syrran en fantastisk chokladtårta! ? Bara närmaste familjen var där, plus en kompis till min syster, så det var en lugn och mysig tillställning. ?

3F8280D0-48D8-439E-8062-5A69F5647E8B

Syster yster serverar sin fantastiska chokladskapelse! ?

C3E95D2B-7FC4-4E79-A051-22EDCA57EDB1

Efter mat och fika var alla mer eller mindre i matkoma och slappade i mysiga ljusupptända vardagsrummet. Men då var jag så slut efter alla timmars bak, pyssel och skratt i nästan sju timmar att det var dags att ge upp för min del. Och jag brann av totalt på soffan när vi kom hem. Sov till 21 på kvällen men somnade om direkt vid 22-tiden och sov hela natten, trots fullmåne – ja, till och med supermåne. Jag som brukar ha så svårt att sova just vid fullmåne. Men morgonen därpå fick jag höra att syrran och sambon sovit lika stenhårt dom, trots att dom har samma problem med fullmånen. Så vi var nog skapligt uttröttade efter den söndagen. ?

Men en jättetrevlig dag var det och alltid lika mysigt att umgås med familjen.

Avslutar med en superfin bild på kusintjejerna Saphira och Evelyn! ❤️

Nu ska jag fortsätta med lite adventspyssel här hemma som jag inte hunnit med än. Ha en jättefin dag alla och förhoppningsvis på återseende snart.. ?

***

7000912

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...