Hej pÄ er!

Hoppas ni har haft en riktigt fin förvinter alla. â˜ș

SjÀlv har jag ju, som mÄnga vet, varit lÄngvarit sjuk och det har förstÄs pÄverkat bÄde orken och lusten att blogga. Orken kanske har funnits ibland men det har liksom inte funnits sÄ mycket att blogga om nÀr man inte gör sÄ mycket annat Àn att försöka bli frisk.

Nu har det Àntligen börjat vÀnda och jag mÄr bÀttre Àn pÄ flera mÄnader. Det Àr knappt sÄ man vÄgar slappna av och tro pÄ tillfrisknandet, men jag Àr ÀndÄ överlycklig att de svÄra smÀrtorna jag haft Àntligen börjat ge med sig. Jag har börjat komma igÄng igen med lite smÄpyssel, bÄde i nagelrummet och med advents- och julpyssel och planering i hemmet.

***

I söndags hade jag en supermysig dag hemma hos min syster Nicole och hennes familj. 😊 Det var dags för systerdottern Saphiras ”vuxenkalas” för hennes 10-Ă„rs födelsedag. Vi brukar kalla det sĂ„ eftersom syrran delar upp kalasen pĂ„ tvĂ„ dagar. Barnkalas pĂ„ sjĂ€lva födelsedagen och sedan slĂ€kt och vĂ€nner dagen dĂ€rpĂ„.

Middagen med tĂ„rta och fika skulle inte gĂ„ av stapeln förrĂ€n 16 pĂ„ söndagseftermiddagen, men redan kl. 11 var jag pĂ„ plats för att hjĂ€lpa lillasyster med bakning, matlagning och dekoration. Och det blev en bĂ„de rolig och jĂ€ttetrevlig dag! â˜ș

63793487-02A9-4476-BFD2-D01BA3BB876A

Vi lagade Flygande Jakob, bakade tre sorters kakor och sist men inte minst sĂ„ gjorde syrran en fantastisk chokladtĂ„rta! 😍 Bara nĂ€rmaste familjen var dĂ€r, plus en kompis till min syster, sĂ„ det var en lugn och mysig tillstĂ€llning. 😊

3F8280D0-48D8-439E-8062-5A69F5647E8B

Syster yster serverar sin fantastiska chokladskapelse! 😍

C3E95D2B-7FC4-4E79-A051-22EDCA57EDB1

Efter mat och fika var alla mer eller mindre i matkoma och slappade i mysiga ljusupptĂ€nda vardagsrummet. Men dĂ„ var jag sĂ„ slut efter alla timmars bak, pyssel och skratt i nĂ€stan sju timmar att det var dags att ge upp för min del. Och jag brann av totalt pĂ„ soffan nĂ€r vi kom hem. Sov till 21 pĂ„ kvĂ€llen men somnade om direkt vid 22-tiden och sov hela natten, trots fullmĂ„ne – ja, till och med supermĂ„ne. Jag som brukar ha sĂ„ svĂ„rt att sova just vid fullmĂ„ne. Men morgonen dĂ€rpĂ„ fick jag höra att syrran och sambon sovit lika stenhĂ„rt dom, trots att dom har samma problem med fullmĂ„nen. SĂ„ vi var nog skapligt uttröttade efter den söndagen. 😅

Men en jÀttetrevlig dag var det och alltid lika mysigt att umgÄs med familjen.

Avslutar med en superfin bild pĂ„ kusintjejerna Saphira och Evelyn! ❀

Nu ska jag fortsĂ€tta med lite adventspyssel hĂ€r hemma som jag inte hunnit med Ă€n. Ha en jĂ€ttefin dag alla och förhoppningsvis pĂ„ Ă„terseende snart.. 😉

***

7000912

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 6th december 2017
Filled Under: AllmÀnt