20B862E0-0F60-4404-BC5A-BE6C1BBDAD1E

Hej därute i stugorna alla!

Nu för tiden är ju inte det där med födelsedagar något man ser fram emot lika mycket som när man var yngre..hehe! ? Men trots det är det ju alltid jättemysigt när familjen kommer och fikar och umgås. Det var inte någon större fest precis, jag hade först inte tänkt ha något alls idag eftersom jag precis börjat återhämta mig efter en hemsk höstinfluensa och var osäker på om jag ens skulle orka ha gäster. Men i sista stund bestämde jag mig ändå för att ha lite förmiddagsfika.

***

08052E4D-E794-42C7-B3AA-088E2E6C4905

***

Och det var ju jättemysigt som alltid. ? Evelyn försökte lära oss spanska, något som lockade till många gissningar och skratt. Syrrans sambo William var också här såklart men körde från Göteborg idag och kom lite senare.

Jag fick världens sötaste rosa typ Uggs av syrran, såå himla fina! ? Och min älskade make har skämt bort mig med presenter nån vecka i förskott i år. Efter nästan tre månaders sjukdom kände jag mig ganska hängig och gråblek. Så jag fick en hel uppsättning Emma S. hudvårdsprodukter som jag hade helt slut på, och en total hårmakeover hos min bästa frisörtjej Melina på Salong Karma. Något bättre kunde jag inte tänka mig efter denna långa tid i sängläge. ?

***

BBBBD721-5BA9-414B-9D53-B36403FFFEDB

Då och då under åren har min födelsedag och Fars dag infallit på samma dag och i år var det dags igen. Och det ger ju förstås lite blandade känslor, eftersom älskade pappa inte längre finns hos oss för att firas. Men en sån här dag tänker man extra mycket på honom när man ser alla som gratulerar sina fäder i sociala medier och man känner sin förlust extra mycket. Älskade pappa, saknar dig!❤️

***

Nu har vi njutit av varsin hemkörningspizza, maken och jag, och tänkte kolla om vi hittar någon bra film på Netflix, Viaplay eller HBO till i kväll. Nånting ska väl falla oss i smaken hoppas jag. ? 

Hoppas ni har haft en fin söndag och tack för alla grattishälsningar jag har fått idag! ?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th november 2017
Filled Under: Allmänt