Allmänt

Hjälp till Stella

skruttan1

 

Jag måste bara gå ut med en liten bön till alla om att kika in en sväng på Cassie’s blogg om ni har möjlighet.
Hennes lilla papillontjej Stella har patellaluxuation och problem med ryggslutet, vilket först kommer att kräva en lång tids sjukgymnastik för att ryggen förhoppningsvis ska bli bättre, för att de sedan ska kunna operera knät.
En sådan här sak är långt ifrån billig och för att försöka få detta att gå ihop så säljer nu Cassie en massa saker på sin blogg för att klara av alla höga veterinärräkningar.
*
Vi vill förstås alla hjälpa Cassie att sprida detta så att hon får sålt så mycket som möjligt, så tipsa gärna andra om hennes sida om du har möjlighet. Nu håller vi tummarna för att allt går bra för lilla Skruttan, och att sjukgymnastiken hjälper mot ryggproblemen.
 
*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...