Personligt

Så här känner jag mig just nu!

jagkollage1

Varför i himlens namn ska det alltid strula med allting?? Jag har ju knappt vågat nämna vår nya lägenhet här innan, av rädsla för att något eventuellt ska gå fel. Men så när tiden för kontraktskrivning var bestämd, så kändes det ju ändå ganska säkert. Och så kom första tidsändringen. Visst, jag har full förståelse för skälet, och allt kan ju hända, men visst är det frustrerande! Ny tid bestämdes, dagen därpå. En timme innan mötet kommer så andra tidsändringen. Jag menar…Hallå!?! Hur mycket tålamod ska man ha egentligen? Nu är ytterligare en ny tid satt. I morgon 12.30 är det tredje gången gillt. Jag tänker ta mig 17 inte ens vara anträffbar på mina telefoner i morgon före halv ett. Det ska inte finnas en möjlighet ens att ändra på något. Usch, jag blir tokig!

Så därför bjuder jag på lite hysteriska självporträtt ikväll. Det kan jag gott ha! *skratt*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...