Allmänt

Avfrostning idag?

morgonros1

 

Då var det äntligen morgon efter en evighetslång natt!

God morgon därute i stugorna alla! 🙂 Hoppas ni har fått sova gott. Själv slumrade jag faktiskt till en liten stund mellan fyra och fem i morse, men sen var det kört och när klockan var 06.20 gick jag upp. Så vi får väl se idag om det blir någon frysavfrostning.

Den här morgonen är en aning svalare än gårdagen, bara 15,5 grader och det blåser en hel del starka vindar ute. Det ska ju bli regn senare på dagen enligt alla prognoser, men frågan är om det inte kommer tidigare än utlovat. Det verkar lite oroligt. Jaja, vi får väl se det också. 😛

Jag funderar på att ta en tur till scrapbutiken Mangolia här i stan senare idag. Kanske, om jag inte är för trött. 🙂 Jag är så sugen på att köpa lite småsaker och testa att scrappa mina första foton. Framför allt behöver jag ett bra lim som inte gulnar eller tränger igenom pappret, och dessutom skulle jag vilja ha lite dekorationer, brads, blommor, band och annat. Vi får väl se om jag kommer iväg. Mamma vill gärna också dit vet jag, så jag kan ju höra med henne om hon vill leda dit en sömnig dotter. *skratt* Men det får bli senare i eftermiddag i såfall. För jag måste verkligen ta mig i kragen och fixa den här hemska översnöade frysen!

 

Så nu ska jag ta mig en kanna kaffe och försöka bli lite pigg, och sen är det dags att sätta igång här.

Ha en fin dag alla! Jag kikar in lite senare.

Må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...