Allmänt

Kvällsprommis med vovven!

skylt1

 

God kväll på er alla!

 

Vi har precis kommit in ifrån en kvällstur, lilleman och jag, där vi samtidigt passade på att kila förbi mamsen och lämna av en cupcake till henne. 😀 Jag gjorde några snabba, enkla som vi hade till kaffet ikväll och då passade jag på att göra till mor samtidigt. Jaja, hur som helst så har det varit en lång seg dag. Jag har varit sjukt trött och får jag inte sova nu i natt så vet jag baske mig inte vad jag gör. Då blir jag tokig! Det handlar ju inte direkt om att lägga sig för tidigt liksom. Jag kan sitta uppe sent och verkligen vara jättetrött när jag väl går och lägger mig, men när jag väl hamnar i sängen så drar John Blund som en avlöning. Det är bara att hoppas på det bästa i natt.

Nu ska jag kolla på 2 1/2 men och sedan på Göta Kanal klockan 20.00. Det var  jättelängesen så det ska bli tokkul! 😀 Hoppas jag… Ibland är det inte alls lika kul när man ser filmer efter så många år. I såna fall får det bli Åter till Cold Montain. Det finns en del att välja på ikväll. =))

 

Btw, skylten här ovan köpte jag när vi var i Härnösand, en till mamma och en till mig själv. Jag tycker den där serien är ursöt och skulle kunna tänka mig även välkommen-skylten med tre hängande hjärtan. Den är så jättefin! 😀 Det finns en liten butik här i stan som har den  här serien, så jag tänkte ta mig en tur ner dit nån dag och se om dom har just välkommen-skylten.

 

Nehepp, nu ska jag ta några chokladklubbor och lägga mig i soffan och glo mig trött på tv’n. Håll tummarna för att jag får sova i natt. Önskar er alla en god natt också och på återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Göta kanal var kul att se igen:)

Kommentarer är stängda.