Allmänt

En svinkall natt och morgon!

morgonlox1

 

Hej på er därute alla!

 

Då var det en ny morgon, solig och fin – och svinkall!! 5 grader!?! Inte konstigt att jag har frusit i natt. Jag var tvungen att sno åt mig Håkans täcke också, för jag höll på att frysa ihjäl. Och fötterna var iskalla, så efter nån timme fick jag dra på mig sockor också. Det är ju faktiskt bara augusti fortfarande, inte november liksom.

Sömnen har det inte varit så mycket med i natt, men jag valde att ligga kvar och inte gå upp och sätta mig vid datorn. Lika bra tror jag, så fick jag lite vila i alla fall. 🙂

Idag funderar jag på att ta mig en liten tripp till en färgaffär och få köpt den där vita färgen till mitt måleriprojekt. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu men det lutar åt det hållet. Skulle behöva svänga förbi Kick’s också, men det ligger på helt skilda ställen i stan så jag undrar om jag inte ska vänta tills Håkan är hemma igen i stället, så jag har tillgång till bilen. Vi får väl se vad det blir idag.

Från det ena till det andra; Nu har grannarna här under vaknat, och de stackars barnen där nere har börjat sin dagliga serenad. Jag börjar få otäcka misstankar om att dom får stryk dom där stackarna. 🙁  Jag har aldrig hört en mor skrika och vråla så hysteriskt dagarna i ända på sina barn som denna tjej. Det dunkar och slår i väggarna och ungarna gallskriker och gråter hela dagarna. Flera grannar har börjat reagera om att man borde nog göra något åt det här, för barnens skull. Himla otäckt sånt här. 🙁 

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till och fundera lite över dagens schema. 🙂

Ha en fin tisdag alla, och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ja usch ja i år blev vi snuvade på sensommaren. 🙁 Det blev kallt och höst på en gång. Brr….

    Stor kram
    M I N D I

Kommentarer är stängda.