Allmänt

Min underbara sambo!

Just när man känner att humöret stigit på topp igen, man är fri från migränen och våren är på väg, vad tror ni händer då?? Jo, man drabbas av något så märkligt som inflammation i hörselgången!?!

Först trodde jag bara att jag kanske behövde göra rent eller nåt, så jag stack till apoteket och köpte Revaxör på sambons inrådan. Men när jag kom hem och läste bipacksedeln så är det första jag läser ”Får ej användas om det gör ont i örat”. Nehej, då var ju det kört, för attans…jag trodde jag skulle bli tokig på värken. Öronhinneinflammation?? Nej, det stämde inte heller. Det här gjorde ju ont överallt, till och med utanför örat, och till min fasa började jag se ut som nån slags enörad dumbo, med värsta svullnaden på och runt hela örat. Det var bara att knalla iväg till husläkaren på morgonen när han hade öppen mottagning.

Och där konstaterades ganska snabbt att jag fått en inflammation i hörselgången. Varför? Inte en aning, men det såg tydligen inte vackert ut i allafall. Tack och lov såg trumhinnan fin ut, så den var i varjefall inte skadad. Nu ska man ju inte stoppa tops i öronen, men om ni tänker er att jag inte ens kunde få in ett tops i örat, så kan ni ju tänka er hur igensvullet det var. Så det var bara att skicka sambon till apoteket och hämta ut recept på örondroppar och köpa alvedon.

Jag är ju ganska smärttolerant pga både migränen och min värksjukdom, men det här var nog det jäkligaste jag varit med om på länge! Bara att ha i dom där örondropparna gjorde ju tokont! Fy sjutton vad jag har tyckt synd om mig själv. Utan alvedon hade jag nog kapat av hela örat.

I dag är det första dagen som jag över huvudtaget har nån lust att gå upp. Det gör fortfarande ont och jag är ju mer eller mindre döv på det onda örat, ja i varjefall helt lomhörd. Men det är någorlunda uthärdligt i allafall.

Och när jag ligger och mår som sämst så kommer min underbara och omtänksamma sambo Håkan hem med en liten ask från Guldfynd till mig. Även om jag knappt kunde öppna munnen för att tacka, så blev jag ju tokglad! En helt underbar guldring med 100!! diamanter i, får jag av min älskling. smiley

Så det är vad jag har ägnat mig åt de sista två dygnen. Legat i sängen, försökt att bli frisk och beundrat min nya vackra ring. Och trots att det är surt att bli dålig när första riktiga vårhelgen kommer, så har ju värmen och solen som lyst in genom sovrumsfönstren, ändå gjort att man känt sig lite gladare. smiley Men visst hade jag hellre varit med på premiärturen med våran Harley Davidson, än att ligga här.

 

//Indra – Skulle faktiskt kunna tänka sig att få vara frisk ett tag nu…

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...