Allmänt

Ett himla liv i huset!

godhostmorgon1

 

God morgon på er alla!

 

Äntligen lite bättre idag! 😀 Eller riktigt bra faktiskt, även om jag inte riktigt vågar ropa hej än. Men jag är på benen i allafall, och det är huvudsaken. =))

Jag har precis varit iväg och röstat och samtidigt gått en promenad  med mamma och hundarna. Och på vägen passade vi på att snoka runt och kika in genom fönstren på en lägenhet som är tom och som jag väääldigt gärna skulle vilja ha. 😛 Det hade varit ett rent underverk att få komma ifrån det här förbaskade dårhuset som vi bor i nu. Jag pratade med en granne i går som hade försökt att få lite tyst på husets stora störningsmoment, men bara blivit otrevligt och överlägset bemött tillbaka. Det var inte hennes barn som lät, för dom stampar minsann aldrig i golven. *suck* Jag har till och med stått och tittat på dem när de gör sitt bästa för att komma igenom golven. I går fick jag tag i dem precis när de stod och slet ut posten som fanns kvar i postfacken och slängde allt på den våta asfalten. Jag har ingen aning om ifall posten hamnade där den skulle igen, men dom fick i allafall snällt stå och stoppa in den i facken igen. Folk ser ju om dom fått fel post och lägger den rätt hoppas jag, och bättre det än att den ligger på marken får jag också hoppas. Just nu går hissen upp och ner konstant här ute, eftersom dom små glinen har fått för sig att det är en lekplats. Jag skulle kunna nämna en hel hög saker till, men då lär jag väl uppfattas som barnhatare och det är inte det saken handlar om. Det handlar om föräldrar som inte har den minsta koll på sina små raringar. Vi har många barn i det här huset, men det är bara de här det är såna problem med. Somliga skulle verkligen behöva gå igenom en lämplighetstest innan dom skaffade sina små telningar.

 

Jaja, nog om det. Nu ska jag sätta mig i manikyrhörnan och pyssla lite och samtidigt lyssna lite på sista Twilighboken i min iPhone. Om jag hör något i det här oväsendet. Jag känner mig verkligen som barndomens ”arga tanten”, men det är verkligen inte överdrivet. Tack och lov är jag inte ensam i huset om att ha fått nog. Förhoppningsvis blir det väl en förändring snart.

 

Ha nu en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Nej men fy vad jobbigt. Jag förstår att ni är irriterade. Trist att inte föräldrarna verkar ha någon koll. :/

Kommentarer är stängda.