Allmänt

Bakis & skakis!

bakisskakis1

 

Hej hej på er!

 

Då var det klart för denna gången hos veterinären. Min stackars lilla älskling ligger i sin Pet fly och sover, och jag tror han mår lite tjyvtjockt om jag får gissa. 🙂 Det är svårt att låta bli att ömka honom när han ser så där ynklig ut. *s* Men han har fått en uppvakningsspruta så han borde kvickna till ordentligt snart. Jag ska ändå ta mig en middagsvila nu tänkte jag, så jag får väl ställa hans bärväska i sängen eftersom han verkar vilja ligga kvar i den. Det är säkert tryggt och mysigt kan jag tänka. =)

 

Idag har jag i allafall fått en hel del gjort. Tvättstugan är klar, jag har städat badrummet och arbetsrummet – och i viss mån köket – och jag har tagit bort mammas gelénaglar och gjort en manikyr på hennes. Nu ska dom få vila lite innan det är dags för nästa omgång.

Och det ska jag också göra som sagt. Jag har dock inte hunnit fota mina inköp i Ullared igår men det får bli lite senare. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag, och på återseende lite senare! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...