Allmänt

Nu får det vara slut med sovmornar!

morningtired2

 

God morgon/förmiddag på er alla!

 

Nu börjar det bli lite väl långa sovmornar för min del. En gång eller två är väl okej, men det får verkligen inte bli en vana. Jag vill gå upp tidigt och få saker gjorda, inte börja dagen framåt lunch eller så. Idag klev jag upp tjugo över nio och då hade Håkan varit vaken ett bra tag. *suck* Fast å andra sidan, Loxy vaknade för bara en liten stund sen – sjusovaren. Hehe! Vi har precis varit ute på första morgonrundan runt huset och upp igen för frukost. Men idag blir det nog en längre tur på förmiddagen, det är otroligt skönt ute. 9+ i slutet av oktober, det kan man ju inte klaga på. 😀

 

Men nu ska jag först och främst ta itu med bäddning, morgondisken och lite annat sånt där måste. Och så blir det väl en kopp kaffe till innan jag kommer igång. 😛 Förresten, jag kan varmt rekommendera Gevalia Mileas snabbkaffe!

 

milea-snabb1

 

Jag brukar inte vara mycket för snabbkaffe, men det här fick jag smaka på för ett tag sen hos min farbror och blev verkligen förvånad. Det är absolut det snabbkaffe som jag tycker liknar vanligt kaffe mest. Jag köpte en påse för att ha som nödkaffe, och i morse kom det till användning när det vanliga kaffet var slut. Och det är faktiskt enormt gott måste jag säga!

 

Jaja, bara ett litet tips sådär. 😉

Nu ska jag pyssla lite här hemma. Ha en jättefin dag alla, och på återseende om en stund!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...