Allmänt

Min fotobok från Postfoto!

fotobok1

Hej hej!

Igår kom äntligen min fotobok i brevlådan som jag har beställt. Eller ja, äntligen är väl kanske fel ord att använda, för det tog inte speciellt lång tid men det var ju så himla spännande att se hur den skulle bli. 😀

Jag har en hel del kul idéer på olika såna där fotoböcker, bland annat en cupcakesbok med alla mina olika cupcakes jag har gjort. Men den här första boken blev en med alla mina nageldekorer det här första året.

fotobok2

Jag beställde boken på Postfoto.se. Där fick man först av allt ladda ner ett gratisprogram där man ”bygger upp” sin bok, laddar upp foton, sätter in dem på olika sätt och skriver till eventuell text. Man kan också lägga in bakgrunder och andra kul saker men i den här första boken valde jag att ha enhetligt vitt bakom alla bilder.

Den här boken är en 26-sidors stående stor A4 med hårda pärmar och den kostar 329:-. Sedan kan man själv lägga till fler sidor om man behöver men då kostar det lite extra förstås. Böckerna finns även i mindre format och jag funderar på en A5 nästa gång, fast med fler sidor i.

fotobok3

Den här boken kan jag använda både som minne från mitt första år med nageldekoreringen men också ifall folk vill titta i den och se vad jag har gjort och hämta idéer till egna naglar. Det är ju faktiskt lite roligt! 😀

Men nästa bok blir som sagt med mina olika cupcakes, och med alla mina olika favoritmuffinsrecept. Och sen blir det nog en bok om Loxy också… 😉 Och kanske som en present till mina syskon med bilder på deras barn. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(7) kommentarer

 1. säger:

  Så fin boken blev. 🙂

 2. säger:

  Där ser man. 😀 Hihi. Då tycker jag absolut ni ska testa den! 😀
  Kramar!

 3. Jättefint! Bra idé:)

 4. säger:

  Vilken bra idé och vilken fin bok! =)
  Kul att kolla tillbaka på all nagelkonst som du har gjort 🙂

 5. säger:

  Vilken bra idé – en riktig inspirationsbok! Kanske kan man göra en med olika bilder på saker man tycker om, för sånna där riktigt gråregniga dagar så humöret inte är på topp. 🙂

 6. Oh, den blev riktigt läcker! Verkligen asbra!
  Hoppas du kommer få en supermysig helg och att det spökar lite nu när det är halloweendags. Ha det megabra!
  Kram

 7. säger:

  Vilken toppen bra idé du har kommit på!!!
  Kanon att ha alla dina verk samlade på detta sätt.

  Kul att du följer med vidare till den nya adressen, tyvärr har uppdateringen varit urusel, har verkligen inte haft tid eller ork. Är så skönt att det nu är helg och lite ledighet väntas.

  Ang. din fråga om inläggen från t.ex. you tube. När du är i html läge och har kistrat in länken till låten så måste du ändra heigt till 25. Detta måste ändras på båda ställena. Hoppas du hänger med i vad jag menar..

  Massor av kramar H

Kommentarer är stängda.