Allmänt

En mulen men mild lördag…

stam1

 

God morgon denna mulna lördagsmorgon alla! 🙂

Efter vad väderleksrapporten utlovat så ska det faktiskt bli uppåt 10 plusgrader idag. Det är lite svårt att se just nu, men klockan är ju bara halv elva än så länge. Kanske längre frampå dagen.

Gårdagen gick i allehanda pyssel plus att jag passade på att ta igen lite förlorad sömn från natten innan. Vi hade bestämt oss för att köpa lite gott till fredagaskvällen, och då ville jag gärna orka med att vara vaken längre än till typ sju på kvällen. 😛
Så på eftermiddagen åkte vi en sväng till Maxi för att köpa fredagsgott och jag har nog aldrig varit med om en värre dag där! Vi höll på att aldrig ta oss ut från parkeringen när vi skulle hem,  bilköerna var enorma och stod precis still. Idioter till folk körde fram sina bilar och parkerade precis framför ingångarna för att lasta in varorna och där går liksom vägen också, så det samlades en jättekö med bilar bakom som skulle ut, men som bara fick stå och vänta tills dom hade packat klart. Hur egotrippade är folk egentligen? Jag blir fortfarande helt chockad.

 

stubbe1

 

Nåja, vi kom  hem till sist, med supergod smörgåsstubbe i kassen och lite påsar med chips, ostbågar och smågodis. Förresten så hittade jag en seg colaflaska i en Gott & Blandat-påse igår – hur normalt är det då? Hehe!

Hur som helst – nu är ståhejet igång i lägenheten under igen så jag funderar på att dammsuga lite här så jag slipper lyssna på allt oväsen. Jag hade egentligen tänkt fixa lite naglar och lyssna på min ljudbok, men det är helt omöjligt när dom håller igång så som dom gör nu. Det stör ut ljudet när jag lyssnar totalt. Får sätta på lite hederlig techno och städa i stället! 😀

 

Hoppas ni får en fin lördag vad ni nu ska hitta på idag! Jag återkommer lite senare.

Må så gott så länge! 🙂

 

rosabandet23

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...