ipad1

 

Nu måste jag bara blogga om mitt jätte-absoluta-verkligen-Vill-Ha just nu – En IPad! 😀

Jag vet – jag har skrivit tidigare, ungefär när Ipaden kom till Sverige, att jag inte kunde begripa vad man skulle ha en sån här till. Dom var liksom varken fisk eller fågel liksom, och jag tyckte att en bärbar dator fyllde exakt samma funktion. Men jag tar tillbaka allting! *skratt* Nu vill jag ha en! 😛

 

ipad3

 

Jag har älskat min Iphone från första stund, och en Ipad fungerar ju i princip på samma sätt, bara mer avancerad. Och trots att den är så liten och smidig så visar den internetsidor, foton och filmer på ett högkvalitativt sätt. Allt sköter man med fingrarna på den stora touch screenen.  Mer info om Ipaden kan man läsa i den här artikeln.

 

ipad2

 

En annan smart sak man kan använda Ipaden till, är att läsa digitala böcker. Skärmen är klar, skarp och bakgrundsbelyst och du bläddrar bland sidorna med fingrarna.

Det finns så klart en massa andra saker man kan använda den här lilla leksaken med, men huvudsakligen är det en smidig liten surfmaskin. Själv vill jag ha en med 3G och 64 G minne, och den billigaste jag har hittat än så länge är på Bazula för 8490:-. Men jag ska kolla på Media Markt också, och se vad de ligger på där.

Så nu vet alla vad jag önskar mig i födelsedagspresent – ett bidrag till min Ipad. *s* 😉

 

Är det någon som har en sån här och som kan berätta lite om vad ni tycker om den? Det vore jättekul att höra i såfall. 😀

 

Ha en fortsatt fin lördag alla!

 

rosabandet23

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to “Mitt absoluta jätte-Vill ha, en Ipad!”

 1. Monica Hansen Says:

  Jag vill ha en manick att räkna kalorier med som har listor på kalorier och att kunna anteckna på.. vad ska jag köpa?

 2. Daniela * Neliz Says:

  Jag skulle också vilja ha en iPad, främst frö att läsa bäcker faktiskt. Men är nog mer inriktad på en Kindle då som är populär i USA, sett dem förca 1300:- /ink frakt från england, så det kanske bli en sådan till jul då 🙂

 3. Mickan Says:

  Du är inte ensam, jag vill också ha en! 😛

 4. jennie Says:

  Jag vill oxå ha en ipad synd bara att dom är så dyra

Posted by Cherlindrea
Dated: 30th oktober 2010
Filled Under: Kamera- och dator, Shopping, Tips!