Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageldesignen – Höstigt lila & rött

lilafallnails1

Hej hej alla!

Lägger in dagens nageldesign samtidigt som jag önskar er en fin lördagskväll.

De här naglarna är gjorda med samma teknik som de förra jag visade, de rödvita. Jag har använt mig av likadan striping tape, den här gången guldfärgad, och lagt i ett mönster på lila grundlack. Längst upp i ena hörnan som tapen strålar ut ifrån, har jag applicerat röda och guldfärgade rhinestones i två olika storlekar. Till sist har jag som vanligt lagt ett lager med transparent topplack över hela nageln.

En mörk, varm och höstig design. 🙂

Hoppas ni har en skön lördagskväll därute och att ni har haft en fin dag. Själv har jag mest pysslat i nagelhörnan idag, förutom promenader i det fina höstvädret med mamsen och hundarna. Nu har vi ätit middag och placerat oss i tv-soffan, mitt hjärta och jag, och ska se om det är något att se på tv ikväll. Det lutar åt Departed, den ska vara bra har jag hört. Den börjar 21.30 på 3:an.

Nu ska jag i allafall ta och plocka fram lite snacks för kvällen så får vi se vad det blir för filmval. 🙂

Ha en fortsatt mysig kväll alla, och på återseende!

Sov så gott när det blir dags.

rosabandet23

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Dina nageldesigner är verkligen fina. Jag blir sugen på att skaffa mig snygga naglar själv när jag ser dom och det har varit nya naglar nästan varje dag i din blogg på sistone.
    Något jag däremot ser fram emot i din blogg är att få se en ny söt bild på sötaste Loxy 🙂 I och för sig hade du fina bilder på honom i torsdags, men jag tycker att det alltid är kul att se honom.

    Ha en trevlig kväll!
    Kramar från Susanne och Chanel

  2. veronica säger:

    Vill Ha!!!!! Nu får du börja sälja dessa konstverk ;-D <3

Kommentarer är stängda.