arla1

 

Hej hej alla!

 

Har ni hört talas om Arlas nyhet – smaksatt vispgrädde?

Arla har precis släppt sin senaste nyhet, vispgrädde med smak av antingen jordgubb eller choklad. Den förstnämnda är smaksatt med jordgubbssylt och innehåller små bitar av bär. Chokladgrädden är helt slät och innehåller 70-procentig choklad. Båda sorterna har en fetthalt på 27% och är lätta att vispa upp till en tjock och krämig grädde.

 

arla2

 

Den här grädden ska vara jättebra att använda som till exempel tårtfyllning, tillbehör till olika saker som t.ex. våfflor, pannkakor, pajer och liknande och även till Panna cotta och Parfait. Jag använder mig mycket av vispgrädde i både bak- och matlagning, jag tycker helt enkelt att smaken på det jag gör blir så mycket godare med riktig grädde. Så jag tycker det ska bli riktigt kul att prova det här. Framför allt är jag otroligt sugen på att prova att göra jordgubbs-panna cotta. 😀 Kanske blir det nån dag framöver.

Mer info och tips om smakkombinationer hittar ni här.

 

Nu är det så att Smartson, som jag just nu provar eltandborsten hos, söker 3000 testpiloter som ska få prova båda smakerna av den här vispgrädden. Så har ni lust att prova lyckan så är det bara att kika in på Smartson och söka som testperson. Vem som helst kan söka, du måste inte ha en blogg för att bli testpilot.

 

Bara ett litet tips så här på måndagskvällen. 😉 Nu ska jag kika på 2 1/2 men och äta vaniljglass. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “Bli testpilot hos Smartson – Prova smaksatt vispgrädde!”

  1. Mickan (tävling pågår!) Says:

    Nu får vi hålla tummarna att vi båda får testa. 😀

  2. Monica Hansen Says:

    Nej, den är väl knappast sockerfri?

  3. Elin Says:

    Åh chokladen vill jag prova!

Posted by Cherlindrea
Dated: 8th november 2010
Filled Under: Tips!