media1

 

Hej hej ute i slaskvädret alla! 🙂

 

Då var man hemma igen efter en tur till Knalleland och otroliga Media Markt. 😀 Jag har ju aldrig varit där tidigare och kunde inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig storleken av butiken och alla mängder av produkter. Rad efter rad av tv-apparater, rad efter rad av laptops, skärmar, kameror osv. osv. Jag var helt fascinerad! =)) 

Själv var jag på jakt efter nåt bra skydd till min älskade ipad och efter lite letande så hittade jag en hylla med olika skal och skydd för ipads, minidatorer m.m.

 

media3

 

Jag valde ett skal som är lite gummerat och därmed ger ett mycket bättre grepp. Ipaden är ju lika hal som iphonen och jag vill inte riskera att den slinker ur händerna på mig. Det fanns bara lila skal så jag fick tänka praktiskt före rosa idag. 😛 Men jag får väl pimpa upp den med lite Hello Kitty-stickers i stället. 😀

 

media2

 

Rosa och Hello Kitty fick jag däremot i mina nya läckra hörlurar. 😀 Jag har länge tänkt att köpa ett par hörlurar, framför allt för att kunna lyssna på ljudböcker utan att störas ut totalt av grannen. Och när jag hittade de här idag så blev jag ju helt förälskad förstås. 🙂

 

media4

 

Till sist köpte jag ett laddningskort på iTunes för att kunna ladda ner lite roliga appar och andra saker till min ipad. 😀 Det visste jag inte ens att det fanns förrän jag såg dem i kassan. De funkar ungefär som kontantkort där man laddar sitt iTuneskonto med olika summor.

 

Dessa olika saker köpte jag i dag för mitt presentkort som jag fick i födelsedagspresent av mina kompisar från Hräsvelg mck.

 

Tusen tack alla goa vänner igen! 😀

 

heart1s1

 

Nu ska jag ta mig en kopp te och sen blir det en liten stunds eftermiddagsvila innan jag ska laga lite mat.

Ha en fortsatt fin lördag alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Shopping på Media Markt! :-)”

  1. Virre Says:

    Wohoooo! Du fick ju jättefina saker för ditt presentkort! De rosa HK hörlurarna är ju jättefina. Spanat in dom varje dag när jag har gått förbi 🙂 Du valde precis rätt grejer 🙂

  2. Elin Says:

    Jääy vilken shopping! =)

Posted by Cherlindrea
Dated: 20th november 2010
Filled Under: Allmänt, Kamera- och dator, Shopping