Allmänt

God fredagsmorgon alla!

godmorning2

God morgon på er alla!

 

Då var det äntligen fredag igen! 😀 En mycket för kall fredag för min smak, -9 grader har vi här idag. Håkan och jag sitter här och kikar på God morgon-tv, för första gången på flera år tror jag. Haha! Det finns en risk att vi skaffar oss lite nya tv-vanor nu. Eller också är det bara nyhetens behag. 😉 Utanför vardagsrumsfönstret sitter en liten talgoxe på ryggen på en av stolarna och tittar in på mig. 😀 Dom är för himla charmiga, de där små liven. Det märks så tydligt att dom har vant sig vid att vi rör oss här inne. I början flög dom iväg så fort jag närmade mig fönstren, men numera bryr dom sig knappt. Dom lär sig fort. 🙂

 

Vad händer idag då? Ja, ikväll ska vi faktiskt iväg ut en sväng, Håkan och jag. Träffa kompisarna i mc-gänget och spela lite biljard. Det ska bli himla trevligt! 😀 Dock lär det inte bli så sent för oss, för Håkan ska upp klockan fem i morgon bitti för ett jobbpass. Men en stund kan vi ju vara med i allafall.

Nu på dagen behöver jag komma iväg och handla lite så det är väl de närmaste planerna jag har.

Hoppas ni får en riktigt skön dag alla och på återseende lite senare!

Glöm inte att  hålla koll efter tävlingen som kommer under dagen! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...