Allmänt

Supermysig middag igår! :-)

vbirthday2

God morgon på er alla!

Kikar bara in en supersnabbis innan det är dags för dusch, frukost, morgonpromenad med lilleman och sedan nageljobb. 🙂 Det ser ut att bli en kanonfin dag idag. Solen skiner och himlen är knallblå – men det är kallt! Frosten låg vit på marken idag på morgonen. Nu är snart snön här ska ni se.

Vi var ju hemma hos kompisarna Veronica och Danne igår kväll för att fira hennes födelsedag. 🙂 Det var en supermysig kväll med jordens godaste köttfärssås och bananer fullproppade med choklad till efterrätt. 😀 Det blev inte så sent, men ändå var vi helt toktrötta, både hjärtat och jag, när vi kom hem. Det har varit en lite orolig natt för Loxy har inte varit riktigt bra i magen, men jag hoppas han är bättre idag. Här kommer i allafall en bild från trevlig middag igår. 🙂 ”Blommorna” här ovan köpte vi till Veronica i stället för en klassisk födelsedagsbukett. Tyckte dom passade hennes stil perfekt! 😀 Sen hade vi turen att hitta gröna ljusstakar i glas också. Grönt är liksom synonymt med henne. 😛

Ha nu en superfin dag alla och på återseende lite senare!

vbirthday1

Glad middag! 😀

vbirthday3

Glasljusstakar i grönt som passade perfekt i Veronicas vardagsrum! 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...