Allmänt Personligt

Grattis Veronica!! :-)

graphics-happy-birthday-505231

grattisv1

Hej hopp alla!

Idag fyller bästaste Veronica år och jag börjar med att önska henne en supermysig födelsedag! 😀

För övrigt är det en riktigt grå och blöt höstmorgon idag. Jag har sovit urkasst i natt av nån anledning, varm och kall om vart annat, och har inte alls känt mig bra. Det har varit så några dagar, precis som en förkylning som inte riktigt vill bryta ut. Får väl se hur det utvecklar sig.

Idag har jag i allafall en hel del att göra så jag hoppas jag slipper bli dålig. I eftermiddag kommer en tjej för att göra naglar och förmiddagen ska jag också tillbringa i nagelrummet med lite nya grejer. Appropå nya grejer så håller jag tummarna för mer paket idag också. 😀 Det är massor av prylar som inte dykt upp ännu. Hoppas verkligen att lite av dem kommer idag.

Men nu ska jag ta mig min andra kopp kaffe och kvickna till lite här efter den sega natten. Ser fram emot kvällen när vi ska hem till kompisarna och äta middag. 😀

Ha en jättefin dag alla och glöm inte paraplyet. 😉 På återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...