Allmänt

Snöig men solig förmiddag!

paddan1

 

Hej på er alla!

 

Då var det en ny dag – en dag utan migrän får jag hoppas. Jag känner mig i allafall bättre så det är bara att ta det lugnt idag, så inte eländet kommer tillbaka. Jag måste iväg och handla ett par småsaker idag men det ska väl inte vara några problem hoppas jag.

Just nu sitter jag med kaffekoppen och paddan och kollar runt lite på olika saker som jag missade igår. Det blev inte mycket surfande i sängen, hur praktiskt det än är med iPaden. Den ger ju ifrån sig ett ganska starkt sken som inte är nån höjdare när man har huvudvärk.

Från det ena till det andra – jag är så sjukt sugen på att griljera en skinka idag. Läste på fb om en kompis som fixat sin första skinka och funderar på om jag inte ska kolla efter en liten en att tjuvstarta med. 😛 Såå gott med en tunnbrödsmacka med skinka och Jonny’s senap ikväll. 😀

Förresten – jag lovade ju att visa Håkans sonsons födelsedagspresent som han fick i helgen! =))

 

jacka1

 

Lille Lucas fyllde alltså fem år i helgen så Håkan och hans dotter åkte dit för att hälsa på. Jag passade på att fota den här sjukt tuffa Harley-Davidsonjackan Håkan köpt till honom innan han gav sig av. 😀 Den påminner i stort om våra egna jackor, men den här är lite kraftigare, lite varmare. Jag skulle mer än gärna haft en sån här själv, Håkan också..haha! Och eftersom en kompis till oss har en exakt likadan så vet vi att det finns. Det gäller bara att hitta dem, kompisen köpte sin i..Thailand, tror jag det var.

Lucas blev i varjefall toktuff i sin jacka. Jag har sett kort på det, men av nån anledning kan jag inte få över foton från Håkans mobil till datorn så ni får nöja er med att se jackan. 😉

 

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för turen till affären. Jag återkommer lite senare.

Ha en jättefin dag alla!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...