Allmänt

Tjuvstart på julen idag! :-)

julmiddag1

 

God kväll på er alla!

 

Då var det bara några timmar kvar innan julafton. Men vi har ju haft vår egna lilla julafton idag redan, Håkan och jag. 🙂 Han jobbar ju som sagt i morgon, så vi åt vårt julbord i eftermiddags. 😀 Det var ju inte helt fel förstås, även om jag helst hade velat ha honom hemma i morgon förstås.

I morgon blir det alltså julfirande hemma hos mamsen, med mat och Kalle Anka och allt som hör till. =)) Och jultallrik till vovvarna förstås. *s* Men Loxy fick såklart en liten idag också. 😀

 

loxymiddag12

 

Han var så fascinerad av maten på tallriken att han knappt vågade röra den när jag sa ”Var så god!”. *skratt* Det ska bli kul att se om vi lyckas få alla tre hundarna – Loxy, Elliot och Boss – att sitta stilla och vänta framför sina tallrikar i morgon. Hehe!

Men nu ska jag snart gå och lägga mig. Vi har kikat på de tre sista avsnitten i första säsongen av Soa ikväll, och orkar jag så ska jag kolla klart på Criminal minds som går på 5:an just nu. Men eftersom det inte går att vila längre på dagarna på grund av allt oväsen ifrån grannen så är jag helt slut på kvällarna numera. Jag får nog börja gå ner och vila hos mamma en timme om dagen. Det är ju bara lite drygt en månad kvar nu så det blir ju inte så länge.

 

Nåja, nu säger jag god natt i allafall, och sov så gott till er alla!

God julaftonsmorgon när ni vaknar i morgon bitti! 😀

 

1abarbkermis-047

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...