Allmänt

En god förmiddag alla!

hage1

 

Hoppas ni har haft en god natt!

 

Själv har jag sovit som en stock igen, men jag vaknade tack och lov lite tidigare idag i allafall. Men direkt morgonpigg har jag ju inte varit den sista tiden precis. *s*

Idag på morgonen så fick vi ett glädjeutbrott här hemma, för grannen under höll på att flytta. Trodde vi i vår enfald. Men hon släpper nog inte lägenheten tidigare än hon måste. Det visade sig vara grannen bredvid henne som var på väg att flytta ut, och jag hoppas inte stackarna sagt upp sin lägenhet pga satmaran bredvid. Men att bo vägg i vägg med henne kan knappast ha varit lätt. Nej, en månad till får vi nog stå ut med oväsendet innan vi får lugn och ro här hemma.

 

Jaja, nog om det. Idag ska jag sätta mig i nagelhörnan en stund igen tänkte jag. Jag är så himla förkyld så jag orkar inte sitta och pilla för länge, men en liten stund ska jag nog orka med. 😀
Sen skulle jag behöva komma iväg till Maxi och köpa nyårsmat innan oxfilén tar helt slut. Det kanske redan är försent, men då får jag jaga den nån annanstans. Skulle gärna vilja göra en skagenröra på toast också, till förrätt, så jag behöver lite ingredienser till det också. Jag får sätta mig och kolla på det innan jag parkerar mig i nagelhörnan. 🙂

 

Men nu ska jag ta och dricka upp mitt morgonkaffe och kika runt lite på fb och mina mail innan jag sätter igång här.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...