Allmänt

Drömmar…

jag-o-loxy11

God kväll på er alla!

Då var den här dagen snart slut också. Jag är ledsen att det är så dött här på bloggen just nu. Jag är trött och hängig på grund av allt som händer omkring mig för tillfället, varken tiden eller orken räcker till. Men jag läser förstås alla kommentarer, tack snälla för dem. Era goa hälsningar piggar verkligen upp.

Det här dygnet jobbar mitt hjärta, så tidigare idag tog mamsen och jag en promenad till affären med hundarna och köpte lite kvällsgodis och glass. Så nu sitter vi och äter gott och tittar på Kate & Leopold, riktigt charmig romantisk komedi. 😀

Jag fastnade bland gamla foton på datorn tidigare idag och fick en sån längtan efter sommaren. Första glassen på ett fikaställe vid första mc-turen. På kortet här sitter lilleman och jag på en mur i stan under mc:ns dag, och jag minns att det var en riktigt fin dag.

Men än får vi nog vänta ett bra tag på det. Nu ska jag kika på filmen, äta lite glass och drömma vidare. 🙂

Ha en fin kväll alla och sov så gott när det är dags!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Ibland händer det saker som gör att man måste prioritera. Så är livet helt enkelt. Hoppas det blir bättre och att lugnet och tankarna samlar sig till slut.

  2. Sommar!

Kommentarer är stängda.