Allmänt

Regnig måndag…

regnigt11

 

Hej på er därute alla!

 

Då var det måndag igen, det är inte klokt vad veckorna rusar iväg. Jag tycker inte det var längesen som jag skrev exakt de orden när helgerna var över.

Jag vaknade med jordens huvudvärk idag och har inte blivit av med den än, så än så länge har det inte blivit mycket gjort här hemma. Men jag har tvättstugan idag, och så är jag hundvakt åt Elliot, så jag har nog tillräckligt ändå. Dessutom har jag en skräckinjagande disk att ta hand om. Jag hade helt enkelt ingen lust igår, så det är ingen idé att jag klagar idag. 😉

 

Vad händer för eran del idag då, förutom jobb, skola eller liknande? Har ni några roliga planer? Själv hoppas jag att min huvudvärk ger med sig så att jag kan sätta mig i nagelhörnan en stund. Jag har fått klart två nya designer nu, lägger upp bilder lite senare.

Men nu ska jag kila iväg till mamma och hämta Pellispricken innan jag gör något annat.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

clinidermtavling1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...