Allmänt

Inte sömnig – men trött!

9789163866500

 

Hej hej alla!

 

Jag tror jag blir tokig! Om det finns en sak som är värre än en sömnlös natt, så är det en sömnlös natt utan internet!

Jag fattar inte varför vårt modem bara lägger av titt som tätt. Jag har startat om både det och routern flera gånger, men får ingen kontakt med mitt eget nätverk. Eller jo, det får jag ju, men bara lokalt. Så just nu kopplade jag faktiskt upp mig en snabbis på ett öppet nätverk i huset, men åtkomsten är dålig och alltid går superlångsamt. Så jag ska snart koppla ner mig därifrån igen och gå och lägga mig. Jag får bara inte igång vårt eget.

 

Nu brukar jag inte sitta uppe hela nätterna längre när jag inte kan sova, men är man vaken så här i en hel natt så känns det bra att bryta av det åtminstone en halvtimme eller nåt i mellanåt. Jag måste verkligen kontakta ComHem igen och se vad 17 det är för fel. *suck*

Jaja, det kan jag inte göra i natt i allafall. Nu ska jag krypa i säng igen och se om jag kanske kan få mig en liten aning sömn innan morgonen är här. Klockan är redan över fyra. Det regnar ute hör jag, så det blir nog en strålande fin dag i morgon – när all snö som kommit de sista dagarna har smält ner till slask… 😉

 

Ha en fortsatt god natt alla därute och på återseende i morgon – eller om ett  par timmar.. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. Hej,

  Tråkigt att nätet inte fungerar som det ska. Som jag tolkar dig så använder du bara modemet som modem och kopplar datorn mot en extern router. Har du provat att koppla in datorn direkt mot modemet? Fungerar det bättre?

  Använder du nätet med sladd eller trådlöst? Har du provat att starta om modemet genom att göra det helt strömlöst några minuter (dra ut strömsladden helt enkelt!)?

  Hälsningar,
  Ola Eriksson
  ansvarig sociala medier
  Com Hem.

Kommentarer är stängda.