Allmänt

Motorcykeltur till Hyssna

mchyssna1I väntan på att alla ska komma.

Idag åkte vi iväg ett gäng med motorcyklarna till ett helt fantastiskt ställe uppe på ett berg med en utsikt som inte var av denna värld. Naturligtvis kommer varken Håkan eller jag ihåg vad det hette. *s* Men jag hoppas det kommer i en kommentar senare. ;o)

 

 

 

 

 

mchyssna2

Fikastund på berget.

Vi valde att ta med oss egen fika idag, och det var absolut jättemysigt att sitta uppe på berget och fika och titta på utsikten.

 

 

 

 

 

 

mchyssna3

 

Här ser ni den i bakgrunden. Och detta är ändå bara en bråkdel av det som bredde ut sig framför oss. Ett fantastiskt ställe!

 

 

 

 

 

 

mchyssna4

 

Får väl lägga in en bild med lilla mig på också. Hehe! Det är ju mest jag som håller i kameran hemma hos oss, men det trivs jag bra med. ;o)

 

 

 

 

 

mchyssna5

 

Det här gänget dök upp mitt i våran fika och tyckte att vi skulle bjuda på kaffe. *skratt* Det såg en smula festligt ut faktiskt, när det helt plötsligt började strömma ut poliser ur skogen. *s*

Det var i allafall den absolut härligaste turen i år, och det kändes verkligen att det var riktigt varmt ute. Fantastiska vägar att åka på och underbar natur. Nu har jag slut på vackra ord..haha!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...