Allmänt

Nya berlockerna! :-)

nyaberlocker4

Hej hej därute! 🙂

Vi har precis stökat undan middagen, små hemgjorda köttbullar och mammas egna potatismos. 😀 Jag dealade lite med henne och bjöd henne på middag ifall hon gjorde sitt mos. Hehe!
Hur som helst – nu är det dags för lite eftermiddagsvila för min del. Men innan dess, lite foton på nya berlockerna som kom igår och idag. Först ut här ovan är de två Thomas Sabo-berlockerna. Jag var lite orolig att dom skulle vara för stora. Men de är verkligen otroligt bra gjorda och jättesmå trots alla detaljer.

nyaberlocker3

Två andra berlocker som kom idag är dessa två – en fjäril och ett hjärta. Båda två var lika små och ursöta. 😀

nyaberlocker1

I går kom bland annat dessa två berlockerna som redan sitter på armbandet, en liten svart klänning och en rosa väska. De är i aningens största laget men vi får se om jag trivs med dem ändå. 🙂

nyaberlocker2

Alldeles för stora var däremot de här övriga som också kom igår, förutom den rosa bilen som jag haft sedan tidigare. Hur som helst – fjärilen här var verkligen på tok för stor och älvan känns lite som ett gränsfall. Äpplet är kanske inte för stort men det är toktungt! Måste vara gjort i bly eller nåt. *s* Det var i allafall inte särskilt bekvämt att bära. Synd, för jag tyckte det var himla sött.

Nu väntar jag in ytterligare några vunna aktioner som jag är riktigt nyfiken på, bland annat ett par högklackade skor. 😀 Hoppas dom är så små som jag tror.

Men nu ska jag lägga mig på soffan och vila en stund. Håkan ligger redan i ena soffhörnan, djupt försjunken i Björn Ljungquists ”Brother on wheels”. 🙂

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla och på återseende lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...