Pyssel & handarbete

I går var min maskin riktigt snäll…

I går gick Rond II av stapeln! Och jag vann!!!

Inte för att det blev ett fullkomligt lysande resultat, men jag slapp i allafall att slåss så mycket för mina rättigheter. smiley

En liten personlig kökshandduk till blev det och hade säkert blivit fler igår om jag orkat, men jag var bara tvungen att ägna eftermiddagen åt att återupprätta lite av min sömnskuld. Men man får väl se om det kanske blir något fram emot eftermiddagen. Å andra sidan, det ska bli kanonsommar i helgen, och hur kul är det att sitta inne i ett överbelamrat arbetsrum då liksom…på en skala? smiley

Jo, det är faktiskt ganska kul! smiley Men jag måste tänka lite på mitt sociala liv också. Inget broderande idag! Idag är det Loxy’s dag, så vi ska ta en tur ut i naturen och njuta av dofterna, värmen och hela känslan av att vintern är över och sommaren är i antågande.

Passa på att gå ut & njut nu, alla ni andra! April är fortfarande en lömsk månad!

// Indra – Känner mig som pånyttfödd!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...