Allmänt

Sommardrömmar i gråvädret…

dreams1

 

God morgon på er alla!

 

Var är värmen? Var är solen? Jag blir tokig på att gå och vänta på våren!
Men när jag tänker efter så tycker jag att jag har ett minne av något liknande varje år. Man är så himla trött på vintern att man börjar vänta och längta redan i februari. 😛 Men jag undrar om det inte är lite väl sent i år, eller har jag fel?

Hur som helst så är jag toktrött på det här dåliga vädret! 🙁

Jahapp, vad händer idag då? Jag har ingen nagelkund idag – urtrist! Så jag får roa mig med nåt annat idag. 🙂 Jag har en hel del att göra så det ska väl inte bli några problem. Jag kanske skulle ge mig på  mina egna naglar..? Hmm..det tål att tänkas på. *s*

Från det ena till det andra.. Jag älskar verkligen fåglar och vårfågelkvitter, men den senaste tiden har jag nästan drivits till vansinne av en fågel som placerat sig nånstans utanför våra fönster och toklåter från typ fyra på morgonen. Ett sånt där monotont ”pip pip pip pip pip pip” om och om igen, varierat med ett högt ”rrrrrrrrrrrrrrrrr” i mellanåt, som en telefonsignal. Och den sitter därute än! Jag ska inte klaga – det är ett vårtecken mitt i all blåst och regn. Men jag har verkligen inte en chans att sova på morgonen när den sitter direkt utanför.  

Jaja, nog om det! Nu ska jag dricka mitt kaffe, kika runt lite på datorn och drömma om att jag sitter på balkongen som förrförra sommaren på bilden här ovan. 😀 Jag såg att det var två år sedan eftersom det ligger ett ciggpaket på bordet. 😛 Det var då det. =))

Ha en fin dag alla! Jag ska själv försöka hämta upp lite positivitet nånstans ifrån och glädjas även åt denna dagen, trots vädret och tokskrikande fåglar. *s*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Tack så jättemycket! 🙂 Ha en bra dag du med!

  2. Vet vad du menar, och helt plötsligt exploderar allt, sol, gräs, pollen.. attjo!

Kommentarer är stängda.