stovlar1

 

Hej hej därute i blåsten!

 

Jag kom precis in med lilleman från en förmiddagspromenad, och var ännu mer övertygad när jag kom in – jag måste ha ett par gummistövlar! Det regnar visserligen inte ute just för tillfället, men det är blött, lerigt och sankt ute överallt på skogsvägarna, inte det idealiska underlaget för ljusrosa skor precis. 😛

Jag kikade runt lite på nätet och kom fram till att det är något av ovanstående par jag vill ha. De till vänster med vit snörning har jag velat ha hur länge som helst, men jag blir tokig – jag hittar dem bara ingenstans. De är av märket Viking, men har dom slutat sälja dem? Tipsa mig gärna om ni vet någon aktuell sida som säljer dem.

De till höger är nästan lika högintressanta dock. 😀 De är av märket Hunter och ni hittar dem på Tintin Style för 1295:-. Stövlarna i mitten är av märket Tretorn och dom hittar ni på Brandos.se  för 995:-.

 

stovlar2

 

I annat fall skulle jag inte haft något emot ett nytt par av min gamla sort. Ett par söta rosablommiga stövlar för 149:-Rusta. 😀 Tyvärr finns dom nog inte kvar, det var ett par-tre år sedan jag köpte dem där. Likaså har jag inte sett det andra paret sedan ett par år tillbaka, då de fanns att köpa på Kapp Ahl för 249:-.

 

stovlar3

 

Eller också köper man sig de här riktigt fotriktiga och praktiska gummistövlarna för hundpromenaderna. 😛 Tyvärr vet jag inte vart de här finns att köpa ifall någon är intresserad. 🙂

 

Nu börjar faktiskt solen titta fram, alldeles lagom när jag har suttit här och frossat i regnstövlar. *s* Själv ska jag faktiskt ta och vila en stund nu, jag är sjukt trött idag och behöver nog en liten paus i allt nagelfixande de senaste dagarna. =))

Ha en fortsatt fin dag alla och håll tummarna för att solen kommer fram som utlovat.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “Dagens Vill ha – Gummistövlar!”

 1. Fia Says:

  Snygga dom första rosa till vänster va =)

 2. "BRAGO" Says:

  Ilse Jacobsen Hornbæk – Snygg rosa retrostövel med snörning 1 199,00 kr

  Finns på http://www.nicework.nu/dam/gummistovlar.html?limit=all

  De är rosa med svarta detaljer dock…

  //Sussi.

 3. Cherlindrea Says:

  Brago: Tack för tipset! 😀 Toksnygg! Och hur mycket andra snygga stövlar som helst där ju!

Posted by Cherlindrea
Dated: 8th april 2011
Filled Under: Allmänt, Kläder & skor, Mode & Fashion