1aaprilmedsol32

 

God morgon på er alla!

 

Många ursäkter att jag bara försvann igår. Men jag var totalt slut på kvällen och sov nästan hela tiden i soffan framför tv’n. Som ni vet så var jag ju ganska slut redan på morgonen, och klockan 13 hade jag en nagelkund. Enligt alla beräkningar så borde jag ha varit klar med hennes naglar senast 15.30. Det tog fem timmar ungefär..! Jag vet ännu inte riktigt vad som var problemet men gelén släppte hela tiden. Föll av i bitar när jag skulle fila till kanterna. Jag hoppas jag lyckades lösa det hela men det återstår att se om det håller nu efteråt. Här är en bild på de färdiga naglarna i allafall.

 

acnaglar1

 

En mysko sak med ett par av naglarna var även att det blivit några prickar under gelén, nästan som det varit ett par oljeprickar på nageln där ingenting velat fästa. Jag måste erkänna att det var min största utmaning hittills och jag är otroligt tacksam mot goa tjejerna Ann-Catrin och Linda som båda hade ett otroligt tålamod alla timmarna igår.

Tusen tack tjejer! 🙂

 

Nu ska jag greja i ordning lite här hemma och sen blir det en scootertur bort till City Gross så fort Håkan kommit hem med pärlan. 😀 Senare idag måste jag iväg och storhandla. Skulle egentligen velat gjort det nu på morgonen men det får bli sen.

Avslutar denna dagen med en film ifrån Shall we dance i lördags. 😀 Mina egna foton är inte klara ännu, det var ju några stycken så att säga. 😉

Ha en kanonfin dag i solen alla och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 18th april 2011
Filled Under: Allmänt, Naglar, Nyheter & händelser